El passat mes de juliol, el nostre cardenal, Joan Josep Omella, va nomenar Mn. Salvador Bacardit, rector al Seminari de Barcelona. Aquests dies ja s’ha fet públic que el seu successor, a la nostra parròquia, serà Mn. Joan Obach, fins ara rector de Sant Oleguer i delegat de Pastoral litúrgica.

Tot i que els canvis humanament sempre costen, desitgem viure aquests moments amb molta esperança perquè creiem que és l’Esperit del Senyor que guia la seva església i totes les comunitats que la formem.

El dissabte 10 d’octubre, aprofitant la festa del Roser, dins la missa familiar de les 19’15 h., s’acomiadarà Mn. Salvador i li agrairem els seus quatre anys de servei a la nostra parròquia.

El dissabte següent, també a la missa de les 19’15 h.,donarem la nostra sincera benvinguda a Mn.Joan. Pregarem perquè un i altre puguin viure amb encert i dedicació la missió que s’els hi confia.

Tots hi sou convidats però sentim que les actuals mesures restrictives que limiten l’aforament dels temples, ens impedeixin donar una dimensió festiva i popular a les nostres celebracions.