FESTIVITAT SANT VICENÇ

El diumenge passat, a la missa de les 11’30 h., vàrem celebrar la festa del nostre patró i màrtir, Sant Vicenç. Creiem va ser del tot encertada la decisió del Consell Pastoral d’avançar aquesta festa, que pròpiament és el dia 22 de gener, al diumenge anterior ja que va ser una celebració molt més concorreguda, tant l’eucaristia com el tradicional Rosari Pastoril que es va cantar a continuació. Entremig, encara hi va haver temps perquè la Colla dels Castellers de Sarrià aixequessin un pilar de quatre i fessin la seva ofrena floral al nostre patró. Moltes gràcies a tots els que vàreu participar en aquesta celebració, especialment a l’Orfeó Sarrianenc i al Cor de Cambra Dyapason, al seus músics i al seu director.

Aquest diumenge a la Misa de les 11.30h una representació de la cultura popular del barri (Comissió de Festes, Diables Infantils de Sarrià, Diablesses i Diables de Sarrià, Drac de Sarrià, Gegants de Sarrià, Tabalers de Sarrià, Tabalets de Sarrià i Castellers de Sarrià) oferirà la seva ofrena floral.

RECORDEM que la nostra propera festivitat patronal, Santa Eulàlia, també  vàrem decidir avançar-la, en aquest cas serà el dissabte 9 de febrer, aprofitant la missa familiar que es celebra a les 19’15 h. A continuació, hi haurà un petit concert de l’Orfeó Jove de Sarrià. Des d’ara, hi sou tots convidats!

(Tots aquells que vulgueu un record fotogràfic de la festa de Sant Vicenç, podeu mirar l’àlbum a la sagristia o al despatx parroquial)