Aquesta tarda hem presentat el llibret de la Novena del “Fiat” del Beat Pere Tarrés a la nostra parròquia.

Mn. Joan Obach, el nostre rector, ha donat la benvinguda als assistents que han omplert la sala gran de la Rectoria de Sant Vicenç de Sarrià per escoltar els diferents ponents.

En primer lloc ha parlat el Sr. Víctor Busto, que ens ha explicat la seva tasca de divulgació que fa a la parròquia de la figura del beat i del seu intercanvi epistolar amb el Papa Francesc. Posteriorment hem gaudit de l’emocionant testimoni de la Sra. Carme Parrot, que ens ha explicat la seva experiència personal, des de ben petita, amb el Dr. Tarrés i com gràcies a ell va retornar a la pràctica de la fe.

Finalment Mn. Pere Montagut, de la Causa de Canonització del Beat Pere Tarrés i actual director espiritual del Seminari Conciliar de Barcelona, ens ha explicat el contingut i l’ús que podem fer del llibret i ens ha animat a seguir treballant per la canonització del Dr. Tarrés i seguir pregant i demanant la seva intercessió.

Gràcies a tots per venir!

 

  • A partir d’ara també podeu adquirir el llibret de la Novena a la sagristia de la parròquia. Té un cost de 7€ i està disponible en català i castellà.